BIERPROEVERIJEN/ BEER TASTINGS
Proef de biercultuur/ Taste the beer cultureProef de bierrevolutie

Laat u verrassen door een echte bierspecialist en kom in aanraking met de beste speciaal bieren van Nederlandse bodem maar ook met die uit het buitenland.

De afgelopen jaren heeft speciaal bier enorme bekendheid gekregen en onze specialisten kunnen u hier alles over vertellen.


Begeleid door een echte bier specialist

Tijdens de proeverij vertellen wij u alle facetten van het bier dat aan bod komt:

- biergeschiedenis
- brouwproces
- brouwerijen
- biertypes
- hoe proef je bier

De bieren worden geserveerd in speciale kleine proefglaasjes van 12cl. Op tafel staat water klaar om de smaak in de mond te neutraliseren voordat u uw volgende biertje proeft.
Op deze manier kunnen de verschillende bieren optimaal geproefd worden


ONZE LOCATIES

In het Gulpener proeflokaal in het Arendsnest  kunt u de beste Nederlandse speciaalbieren proeven. Op maandag, dinsdag en woensdag kun je op ieder gewenst tijdstip een proeverij boeken. Op donderdag en vrijdag tot 16:00 uur en op zaterdag tot 13:00 uur. Zondagen alleen op aanvraag.


Herengracht 90
1015BS AMSTERDAM 


PRIJZEN

Proeverij van 6 bieren met hapjes voor 6 personen (ongeveer 60-90  minuten): € 200,-. 
Dit is het minimumbedrag en minimum aantal deelnemers voor onze proeverij.

Voor iedere extra deelnemer betaalt u € 25,- per persoon.


BIJ U OP LOCATIE!
Het is ook mogelijk om de bierproeverij op locatie te doen. Dan komt de Bierkenner naar u toe! U kunt de contactgegevens onderaan de pagina gebruik maken voor een vrijblijvende offerte.


RESERVEER EEN BIER PROEVERIJ

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij horen graag van u. U kunt gebruik maken van ons contact formulier.

Wij vragen u om de vermelde contactgegevens te gebruiken indien u meer informatie wenst over de proeverijen, en niet om de bar rechtstreeks te contacteren.