BIERPROEVERIJEN/ BEER TASTINGS
Proef de biercultuur/ Taste the beer cultureProef de bierrevolutie

Laat u verrassen door een echte bierspecialist en kom in aanraking met de beste speciaal bieren van Nederlandse bodem maar ook met die uit het buitenland.

De afgelopen jaren heeft speciaal bier enorme bekendheid gekregen en onze specialisten kunnen u hier alles over vertellen.


Begeleid door een echte bier specialist

Tijdens de proeverij vertellen wij u alle facetten van het bier dat aan bod komt:

- biergeschiedenis
- brouwproces
- brouwerijen
- biertypes
- hoe proef je bier

De bieren worden geserveerd in speciale kleine proefglaasjes van 12cl. Op tafel staat water klaar om de smaak in de mond te neutraliseren voordat u uw volgende biertje proeft.
Op deze manier kunnen de verschillende bieren optimaal geproefd worden


ONZE LOCATIES

In het Gulpener proeflokaal in het Arendsnest  kunt u de beste Nederlandse speciaalbieren proeven. U kunt voor ieder gewenst tijdstip een proeverij boeken behalve voor op de vrijdagen en zaterdagen.
Vrijdagen tot 17:00 uur (einde proeverij) en zaterdagen tot 14:00 uur (einde proeverij).


Herengracht 90
1015BS AMSTERDAM

In de BeerTemple  kunt u de beste, voornamelijk Amerikaanse, speciaalbieren proeven. U kunt voor ieder gewenst tijdstip een proeverij boeken behalve voor op de vrijdagen en zaterdagen.

Vrijdagen tot 17:00 uur (einde proeverij) en zaterdagen tot 14:00 uur (einde proeverij).

Nieuwezijds Voorburgwal 250
1012 RR AMSTERDAMMikkeller at Morebeer biedt een ruim assortiment aan bieren van o.a. Mikkeller, Warpigs en Morebeer Brewing.

U kunt een proeverij boeken voor elke dag tussen 12:00 en 16:00 uur. Wilt u een proeverij na 16:00 uur, dan kan dat ook, op aanvraag.

Wilt u ook van een speciaal bierdiner genieten? Dat kan op afspraak, dan zorgen wij ervoor dat onze chef voor u klaarstaat.

Lange Leidsedwarsstraat 4
1017NL AMSTERDAM

Met een ruim assortiment aan bieren uit binnenland en buitenland kunt u bij Craft & Draft genieten van een onvergetelijke proeverij.U kunt uw proeverij boeken voor iedere dag tussen 12:00 en 14:00 uur.

Overtoom 417
1054JR AMSTERDAMPRIJZEN

Proeverij van 6  bieren en 6 personen

(ongeveer 60-90  minuten)

€ 200,-

Voor iedere extra deelnemer betaalt u € 25,- per persoon.

Er zijn hapjes inbegrepen.


BIJ U OP LOCATIE!
Het is ook mogelijk om de bierproeverij op locatie te doen. Dan komt de Bierkenner naar u toe! U kunt de contactgegevens onderaan de pagina gebruik maken voor een vrijblijvende offerte.


RESERVEER EEN BIER PROEVERIJ

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij horen graag van u. U kunt gebruik maken van ons contact formulier.

Wij vragen u om de vermelde contactgegevens te gebruiken indien u meer informatie wenst over de proeverijen, en niet om de bar rechtstreeks te contacteren.

Manager Bierproeverijen: Hans (06-53641442).